...mert ajándékozni jó

...mert ajándékozni jó

Első tavaszi kirándulás

2017. március 20. - karola_m

happy1.jpgVégre úgy tűnik, lassan megérkezik a tavasz! Ilyenkor már mindenki türelmetlenül várja azt a napot, amikor a barátaival, családjával megtegye az idei első tavaszi kirándulást. Természetesen, ezt nem kell és nem is lehet túl hosszúra tervezni, hiszen azért mégis hideg van még, viszont akár egy kiadós séta a közeli erdőben, ligetben is feltölthet pozitív élményekkel, magunkba szívhatjuk a tavasz illatát, élvezhetjük az oly régen várt napsütést.

Szabadban, friss levegőn mozogni nagyon egészséges, hát még ha közben az éledő természet varázsát is érezhetjük. A sportosabb személyek túrázásokat, hosszabb kerékpározást is szerveznek, azonban az átlagembereknek elég egy hosszabb séta vagy egy kráter, barlang látogatása is.

Tulajdonképpen nem kell messzire menni az otthonunktól, hiszen minden város közelében megtalálható valamilyen látványos célpont, mint egy fürdő, egy csodás erdő, esetleg a jól ismert, a településen áthaladó folyó partja. A nyugodt séta a jóleső napsütésben, távol a tömegtől a városi ember számára igazi felüdülés. A tavaszi bóklászás a jól ismert helyeken, közben felidézni a nyári emlékeket igazán kellemes.

Aztán pedig beülünk valahová egy finom vacsorára a párunkkal vagy a családdal, és jó étvággyal elfogyasztjuk a finom ételeket. Ez természetes is, ugyanis a jó levegőn, mozgás közben megéhezik az ember. Ezután hazaindulunk, kellemes fáradságot érzünk, de már a következő alkalmat tervezgetjük, amikor újra a szabadban tölthetünk talán még több időt is, mint ma. Hiszen ezután már napról napra melegebb az idő, és akkor sem lesz hideg, hogyha lemegy a Nap.

süti beállítások módosítása