...mert ajándékozni jó

...mert ajándékozni jó

Együttműködés a megrendelővel

2017. március 02. - karola_m

egyuttmukodes_a_megrendelovel.jpgA mi szempontunk minden tekintetben az, hogy a megrendelő meg legyen elégedve a szolgáltatásunkkal. A szobafestes.net a szobafestésben segít Önnek. Vajon hogyan is? Úgy, hogy mindenek ellőtt az Ön véleményét kérjük ki arról, milyennek képzeli el azt a szobát, amelyik színezésre vár?

Hogyha semmiképpen nem tudja eldönteni, hogy milyen színt válasszon, mert nem tudja, hogyan fog passzolni a bútorral és szőnyeggel, akkor természetesen, ebben is megkérdezhet bennünket, hátha közösen egy remek színt tudunk kikeverni.

Az sem mindegy, hogy milyen szobában mely színekben gondolkodik. Köztudott ugyanis, hogy egyes színek nyugtatnak, mások meg élénkítenek. Így fontos, hogy a hálóba nyugtató színek kerüljenek, és például a nappaliba vagy a konyhába már valamennyivel élénkítőbbek.

Azt, hogy mikor áll készen a festésre, a megrendelő fogja megmondani, és igyekszünk a megbeszélt időponthoz tartani magunkat. A szobafestes.net oldalon többet is megtudhat rólunk, és megtekinthet néhány gyönyörű szobát is.

süti beállítások módosítása