...mert ajándékozni jó

...mert ajándékozni jó

Mivel ajándékozzuk meg a férfit?

2016. október 04. - karola_m

mivel_ajandekozzuk_meg.jpgBár még csak nyár vége felé járunk, mégis számítanunk kell arra, hogy hamarosan elérkeznek a gyakran használt nevek napjai, illetve a karácsony is. A Mihály-, Imre-, Ferenc-, András-, István-, János-, Szilveszter-napot nagyon sokan megünneplik, hiszen szinte minden családban van legalább egy-két személy, aki ezt a nevet kapta. Szép szokás a névnap megünneplése, azonban elég nehéz a férfiak kedvében járni.

Felvetődik a kérdés: Mivel ajándékozzuk meg az ünnepeltet, aminek felhőtlenül tudna örülni? Azt mindenki tudja, hogy a férfiak leginkább a praktikus dolgokat részesítik előnyben, valamint azokat, amelyek valamilyen szinten a hobbijukhoz köthetőek. De vannak olyan jópofa, humoros férfiak is, akik a vicces ajándékoknak örülnek a leginkább. Számukra egy vicces feliratú póló vagy kötény tökéletes ajándéktárgy lehet.

Az igazi szakik, bár már beszereztek maguknak mindenféle szerszámot, amire csak szükségük lehet a munkájukhoz, mégis nagyon tudnak örülni egy újfajta eszköznek, szerszámnak, egy olyan valaminek, ami nemrég jelent meg a piacon, és még nem is láttak ilyesmit. Ilyenkor aztán boldogan nézegetik, azon morfondíroznak, hogyan fogják majd használni, tervezgetik a különböző munkákat.

Viszont azoknak az ajándékoknak is rendkívüli módon tudnak örülni, amelyeket a hobbijuk során használhatnak. Egy sporthorgásznak például bármilyen modern horgászati cikkel nagy örömet lehet szerezni, még akkor is, ha már van neki az adott darabból három-négy készleten. Ugyanis, ahogy ők mondják, ezek fogyócikkek! Lényegében a szeretet és a tisztelet a fontos, tehát bármit is vásárolunk a férfiaknak, ők annak biztosan örülni fognak.

süti beállítások módosítása