...mert ajándékozni jó

...mert ajándékozni jó

Legszebb ajándék a baba kislányoknak

2016. szeptember 03. - karola_m

legszebb_ajandek_a_baba.jpgGyakran nagy dilemmában vagyunk, amikor ajándékot kell vásárolnunk, főleg ha egy olyan gyereknek, kislánynak, akinek már, úgymond, mindene megvan. A mai világban leginkább különféle technikai kütyüket vásárolnak az emberek, viszont ha gondolatban visszatérünk a régi időkbe, esetleg a saját gyerekkorunkba, akkor talán visszajön egy pillanatra az a csodálatos boldog érzésünk, amit akkor éreztünk, mikor megkaptuk az első gyönyörű babánkat, mikor drága édesapánk hazaért egy hatalmas nagy dobozzal, és átadta azt nagy örömmel.

Eszünkbe jut, hogyan gyönyörködtünk a szépséges hercegnőben, nagy izgalommal először nevet kerestünk neki, majd terveket szövögettünk, hogy mit fogunk játszani vele, milyen új ruhát fogunk varrni számára, mert hát mindenkinek jár két-három rendbéli ruha, még a babának is!

Majd azokra az estékre gondolunk, amikor a világ kincséért sem feküdtünk volna le a pizsamába öltöztetett babánk nélkül, hanem szeretettel átöleltük, és bizony sokszor még reggel is ugyanúgy a karjainkban tartottuk őt, ahogyan este. Ezt a babát aztán később is nagy becsben tartottuk, ha már nem is aludtunk vele, de napközben mindenképpen a szobánk dísze volt, és királynői módon trónolt az ágyunk közepén, szépséges ruhája kimosva, kivasalva övezte fenséges alakját.

Ezzel az érzéssel megajándékozhatjuk mi is kislányunkat, keresztlányunkat, ugyanis a szeretet, a gondoskodás, amivel a kedvenc babáját körül fogja rajongani, rendkívül fontos az életben is. Főleg egy lány számára, akinek majd össze kell tartania kis családját, és mi mással sikerülne ez leginkább, mint végtelen szeretettel és gondoskodással?

süti beállítások módosítása