...mert ajándékozni jó

...mert ajándékozni jó

A tiszta és őszinte érzések

2016. április 13. - karola_m

erzelem.jpgAz általános érzelmi állapotunk minden esetben ráteszi a bélyegét az életünkre, de ha szerencsénk van, akkor ez egy nagyon kellemes, boldog állapot. A szerelem érzését már nagyon sokan sokféleképpen definiálták, azonban ez minden esetben a felek elvárásain alapszik.

A lényeg mindig az, hogy amikor két ember egymásra talál, úgy érezze, hogy megtalálta a másikban a lelki társát, akivel minden gondolatuk egyezik. Egy hosszan tartó, boldog kapcsolat, házasság szilárd alapját az őszinteség és a bizalom képezi, természetesen az odaadó, önzetlen szerelem mellett. Sokan felteszik a kérdést, lehetséges-e az, hogy akár évtizedeken keresztül lobogó szerelemmel szeresse egymást két ember.

Ez természetesen mindig attól függ, hogy mire épül a kapcsolat, ugyanis, ha elkötelezik magukat a felek arra, hogy a másik boldogságának érdekében meghozzák a szükséges áldozatokat, akkor ez már egy jó alap lehet. A meghittség, a nagy beszélgetések, az egymásra figyelés minden esetben összecsiszolja a párokat, ezért érdemes mindent megbeszélniük. Nincs is annál jobb érzés, amikor estefelé asztalhoz ülnek, és elmesélik a napi történéseket, jókat nevetnek, vagy ha éppen szükséges, vigasztalják egymást.

A jó kapcsolathoz, házassághoz, ahhoz, hogy a felek tökéletesen jól érezzék magukat, intimitásra is szükség van, ugyanis érezniük kell, hogy kölcsönösen sokat jelentenek egymásnak, illetve viszonozzák egymás érzelmi megnyilvánulásait. Ha az érzések kölcsönösek, a megértés megvan, akkor a kapcsolat akár évtizedeken keresztül is boldog maradhat.

süti beállítások módosítása