...mert ajándékozni jó

...mert ajándékozni jó

Ajándékozni csodás dolog

2016. március 21. - karola_m

ajandekozas.jpgAz életben sokféle alkalom adódik arra, hogy szeretteinket vagy a kedvesebb kollégáinkat megajándékozzuk, és érdemes is élni ezzel a lehetőséggel, hiszen örömet szerezni a legnagyobb dolog, amit tehetünk. Az ajándékozás egy gyönyörű szokás, de néha felvetődik a kérdés, hogy mi lenne az, amivel nagy meglepetést és örömet tudnánk szerezni valakinek?

Tökéletes ajándék az, ami a megajándékozott személy stílusához, életmódjához vagy hobbijához köthető. Természetesen vannak tipikus, ünnepekhez köthető ajándékok is, viszont név- vagy születésnapra bárkinek tanácsos könyvet vásárolni, mert olvasni mindenki szeret, ráadásul egy életre szóló emlék is ez az ajándék.

Olyanok is vannak, akik a teljesen egyedi ajándékokat részesítik előnyben, ők saját kezűleg készített aprósággal lepik meg szeretteiket. Ilyen lehet például egy szépen kidolgozott ajándékdoboz, egy pár meleg, kötött zokni vagy sál, sapka, valamint egy festmény vagy rajz. Utóbbival leginkább a kicsik szoktak készülni, és amikor átadják, hát akkor öröm nézni boldog arcocskájukat. Ezek az ajándékok aztán nagy becsben vannak tartva, hiszen az imádott gyermek saját kezűleg rajzolta, ráadásul csak nekünk!

Úgyhogy az ajándékozás nem minden esetben kerül pénzbe, de nem is ez a lényege, hanem az az odafigyelés és szeretet, amellyel valaki megajándékozza a kedvelt hozzátartozóját. Gyakran hallani, hogy a legszebb ajándék az, hogy a család együtt van, szeretetben és megértésben eltöltenek együtt néhány órát, nagyokat nevetnek és boldogok. És ez így van, hiszen a boldogságnál nagyobb ajándékot nem is adhat az élet.

süti beállítások módosítása